Răspuns rapid: Ștergerea completă a contului nu este posibilă, deoarece suntem obligați să păstrăm anumite date în scopuri fiscale, contabile și pentru respectarea obligațiilor legale.
Cu toate acestea, puteți solicita dezactivarea contului, care include eliminarea metodei de plată și dezabonarea de la emailurile non-tranzacționale.
❌ Cum să solicitați dezactivarea contului
ℹ️ Vă recomandăm să trimiteți solicitarea prin aplicația mobilă Best.me.
❌ Dacă ați achiziționat abonamentul prin aplicația mobilă, trebuie să îl anulați direct din contul dvs. Apple App Store sau Google Play Store. În caz contrar, nu vom putea dezactiva contul.
📱 Prin aplicația mobilă
Deschideți contul dvs. în aplicația mobilă Best.me
Apăsați pictograma Profil
din colțul din dreapta josÎn secțiunea Profilul dvs. Best.me, apăsați ✏️ Editează profilul meu
Derulați în jos și apăsați Șterge contul meu
Confirmați solicitarea apăsând Șterge definitiv contul meu în partea de jos
ℹ️ Solicitarea dvs. va fi trimisă automat în sistemul nostru.
Dacă aveți un abonament activ, contul dvs. va fi dezactivat la sfârșitul perioadei curente de facturare.
🌐 Nu utilizați aplicația mobilă?
Dacă nu aveți acces la aplicația mobilă, vă rugăm să începeți un chat cu noi prin chatul Help Desk și să ne furnizați adresa de email asociată contului dvs.
🤔 Mai aveți întrebări?
Avem răspunsurile! Începeți un chat cu echipa noastră și vă vom ajuta cu plăcere!


